Manisa'da Hekime Darp

  01.12.2013   2737 okunma   
Manisa'da muayene sırası nedeniyle çıkan kavgada darbedildiğini iddia eden doktor ile hasta birbirlerinden şikayetçi oldu. Manisa Devlet Hastanesi Dahiliye Polikliniği'nde görevli Dr. Özgür Türk ile Yunus K. (31) muayene sırası nedeniyle tartıştı. Kavgaya dönüşen olay, güvenlik görevlilerinin müdahalesiyle yatıştırıldı. Polis merkezine müracaat eden doktor ile hasta, birbirlerinden şikayetçi oldu.

Manisa Devlet Hastanesi Yöneticisi Dr. Süleyman Souksu, gazetecilere yaptığı açıklamada, hastanede istenmeyen bir olayın meydana geldiğini söyledi. Kamu hizmeti içinde anlık tepkilerin her iki taraftan olabilme ihtimali bulunduğunu belirten Souksu, "Olayın başlama ve gelişme ihtimali üzerinde detaylara giremiyoruz. Hekimlerimizin özverili bir şekilde hizmet verdikleri malum. Hastalarımızın da mağduriyetlerini içtenlikle ve özverili bir şekilde tüm hekim arkadaşlarımız gidermeye çalışmaktadırlar. İstemediğimiz bir olay gerçekleşmiştr. Yasal prosedür devam etmektedir. Bundan sonra ortaya çıkabilecek sorunları önlemek amacıyla işlemler devam ediyor" diye konuştu.

Manisa Tabip Odası'ndan yapılan açıklamada da muayene sırasına girmesi konusunda uyarılan hastanın Dr. Özgür Türk'ü darbettiği öne sürüldü.


Kaynak: yeniasir.com.tr / 28.11.2013