Bursa'da Sağlıkçılardan Şiddete Ayılı Tepki

  25.01.2014   3059 okunma   
Bursa'nın İnegöl ilçesinde, Devlet Hastanesi tarafından tertiplenen "Futbol Ligi"nde, sağlıkta şiddetin protesto edildiği ilginç bir pankart açıldı. Üzerine ayı resminin bulunduğu pankartta, ‘Ben veterinerime saldırmıyorum, sen de saldırma’ yazısı dikkati çekti.

Maç öncesinde ilginç bir pankart açan Emergensi Takımı, son günlerde sağlıkta yaşanan şiddet olaylarına tepkilerini gösterdi. Üzerinde dev bir ayı resmi bulunun pankartta, ‘Ben veterinerime saldırmıyorum, sen de saldırma’ yazdığı görüldü.

Açtıkları pankartla şiddet olaylarına tepkilerini göstermek istediklerini belirten Emergensi Takımı'nın kaptanı ve İlçe Sağlık Şube Müdürü Sabit Kaçmaz, “Sağlıktaki şiddete dikkat çekmek istedik. Bu konuya dikkat çekmek içinde farklı bir şey olmasını istedik. Geçtiğimiz günlerde aç kaldığı için İnegöl’e inen ayıdan ilham alarak böyle bir pankart hazırladık. Enerjinizi sahalarda ve meşru yerlerde harcayın demek istiyoruz” dedi.

İdare Edin Takımı'nın kaptanı İnegöl Devlet Hastanesi CEO’su Halil Karahan ise, “Hastanemiz içerisinde dayanışma, birlik ve beraberlik duygusuna geliştirmek için böyle bir organizasyon düzenledik. Hem iş yükünün getirdiği stresi azaltmak, hem kaynaşmak için müsabakalar tertipledik. Daha iyi hizmet vermek ve birbirimizi daha iyi tanımak istiyoruz. Arkadaşlar çok güzel bir pankart açtı, bizim için de sürpriz oldu. Güncel bir konuya değindiler. Biz de diyoruz ki, gerçekten enerjinizi lütfen güzel yerlerde harcayın. Yeşil sahalarda harcayın. Sporda harcayın. Şiddet olarak uygulamayın” şeklinde konuştu.

Müsabakada, İdare Edin Takımı, Emergensi Takımı'nı 9-2 yendi.


Kaynak: bursamanset.com / 24.01.2014