Doktoru Darp Edip, Ayağını Kırdılar

  21.05.2014   2515 okunma   
Fırat Üniversitesi Hastanesine 3 ay önce trafik kazası sonucu gelen hastanın ölmesi üzerine yakınları, doktora saldırıp darp ederek ayağını kırdı.
İzmir Ambulans Servisi Binası Büyük Bir Törenle Aç Zincerleme Kazaya AMBULANS'da Karıştı. Zincerleme Kazaya AMBULANS'da Karıştı  Elazığ'da Fırat Üniversitesi Hastanesi'ne 3 ay önce trafik kazası sonucu gelen hastanın ölmesi üzerine yakınları, doktora saldırıp darp ederek ayağını kırdı.

Edinilen bilgilere göre olay, Elazığ'ın Üniversite Mahallesi'nde bulunan Fırat Üniversitesi Hastanesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, yaklaşık 3 ay önce trafik kazası sonucu hastaneye kaldırılan Hüsna Ç. (50), dün gece vefat etti. Hüsna Ç.'nin eşi ve çocukları bunun üzerine yoğun bakım servisinde kapılara zarar verdi. Bugün ise Hüsna Ç.'ye müdahale eden doktorlardan Plastik Cerrahi Anabilim Dalı Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mehmet İhsan Onur'un, 3 kişinin saldırması sonucu ayağı kırıldı. Yaralı doktor kendisini serviste bulunan bir hasta odasında atıp kapıyı kilitleyerek kurtuldu. Yardım çağıran yaralı doktor hastanenin acil servisinde tedavi altında alınırken, sol ayağının alçıya alınacağı öğrenildi.

Yaralanan ve acil servisine kaldırılan Plastik Cerrahi Ana Bilim Dalı Başkanı Yrd. Doç.Dr. Mehmet İhsan Onur, "Hastanın 2 oğlu ve babalarının saldırısına uğradım. Bir hastanın odasına kendimi atıp, kapıyı kapatarak kurtuldum, daha sonra acile kaldırıldım. Yani uzun süre tedavi ettiğimiz ve elimizden gelen her şeyi yaptığımız hastanın yakınlarının böyle bir şey yapmasına çok üzüldüm. Ne ben, ne de kliniğimizin diğer doktorları bunu hak etmedik. Dudağım patladı, burnum kanadı, ayağımda kırık var" dedi.

Polis, olayla ilgili soruşturma başlattı. - ELAZIĞ

kaynak: 112acilservis.net / 13.05.2014