Doktor Linç Edilmek İstendi

  18.08.2014   2588 okunma   
Acil serviste görevli bir doktor, bir grup hasta yakını tarafından hastalarına bakmadığı gerekçesiyle adeta linç edilmek istendi.
Adana'da acil serviste görevli bir doktor, bir grup hasta yakını tarafından hastalarına bakmadığı gerekçesiyle adeta linç edilmek istendi.

Olay, Adana Devlet Hastanesi Acil Servisi'nde dün akşam saat 20:23 sıralarında meydana geldi.
 
 İddiaya göre, Dr. Cem Kurt'un nöbet saatinde acil servise ambulans ile alkol tanısı konulan bir hasta getirildi. Dr. Kurt, hasta ile ilgilenmeye başladı ancak hasta yakınları hastaya daha çabuk müdahale edilmesini talep ederek doktor ile tartışmaya başladı. Hasta yakınlarına prosedürleri izah etmeye çalışan Dr. Kurt, aynı anda işini yapmaya devam etti. Ancak, hasta yakınları doktora bağırmaya hakaret etmeye devam etti.
 
Tartışma sürerken hasta yakınlarından 5-6 kişilik bir grup doktora saldırdı. Saldırı anında yere düşen doktoru dakikalarca tekme, yumruk döven hasta yakınları adeta linç etti. Bir süre sonra olay yerine gelen ve araya giren polis, özel güvenlik görevlileri ve vatandaşlar hasta yakınlarını güçlükle uzaklaştırdı.
 
Saldırı sırasında aldığı darbelerle kolunda kırıklar oluşan doktor ise güçlükle ayağa kalktı. Doktor, çevredekilerin yardımı ile olay yerinden uzaklaştırıldıktan sonra tedavi altına alındı. Bu anlar saniye saniye güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

Polis olayla ilgili 4 kişiyi gözaltına alırken soruşturma devam ediyor.

kaynak: adanahaber.com / 18.08.2014