Acil Serviste Kadın Doktora Kirli Sedye Yumruğu

  05.01.2015   3268 okunma   
KONYA’da üst solunum enfeksiyonu şikayetiyle tıp fakültesi hastanesi acil servisine giden B.Y., iddiaya göre sedyenin temiz olmadığı iddia ederek tartıştığı doktor Elif Özsağlam’ın başına yumruk attı. Doktor, saldıran kadın hasta hakkında polise şikayette bulundu.

Olay, dün Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’nde meydana geldi. İddiaya göre eşi ve bir yakını ile birlikte üst solunum enfeksiyonu şikayetiyle acil servise gelen B.Y.  sedyenin kirli olduğu öne sürerek araştırma görevlisi Dr. Elif Özsağlam’a sedyeyi temizlemesini istedi. Dr. Özsağlam ise sedyenin temiz olduğunu ve kirli olması halinde sedyenin temizlik görevlileri tarafından temizleneceğini söyledi.

http://www.milliyet.com.tr/Milliyet-Tv/video-izle/Acil-serviste-doktora-kirli-sedye-yumrugu-PCu1cXIDAyNJ.html

B.Y. "ben önemli bir hastayım" diyerek tekrar sedyenin temizlenmesini istedi. Tartışmaya B. Y.’nin eşi de katıldı. Tartışmanın büyümesi üzerine B.Y., Dr. Elif Özsağlam’ın türbanını çekerek, başına yumruk attı. B.Y. daha sonra acildeki başka bir doktor tarafından tedavi olduktan sonra taburcu oldu. Dr. Özsağlam da hastaneden darp raporu alarak kendisine saldıran kadın hasta ve tartışmaya katılan hastanın eşi hakkında polis merkezine suç duyurusunda bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

kaynak: milliyet.com.tr/02.01.2015