Kayseri’de Doktora Bıçaklı Saldırı

  27.01.2015   2440 okunma   
Kayseri’de ilaç  bağımlısı ve psikolojik raporu bulunan B.Ö. (38), Dr. Kemal Beğendik'e bıçaklı saldırdı. Kayseri Aile Hekimleri Derneği, saldırıyı kınadı. Kayseri Aile Hekimleri Derneği (KAHED) Şube Başkanı Ümit Işıldak, Latif Başkal Aile Sağlığı Merkezi’nde görev yapan Dr. Kemal Beğendik’e dün saat 13.30 civarında bir saldırı gerçekleştirildiğini belirterek, tepki gösterdi. Saldırıyı gerçekleştiren kişinin ilaç bağımlısı ve psikolojik hasta olduğunu ve uyuşturucu ilaç talep ettiğini belirten Işıldak şöyle dedi:
"Doktorumuz, kendisine başvuran ilaç bağımlısı bir hastanın bıçaklı saldırısına uğramıştır. Çok şükür arkadaşımıza herhangi bir şey olmadan saldırgan etkisiz hale getirilmiştir. Saldırı sonrası ilgili şahıs kolluk güçlerine teslim edilmiş ve işlemler devam etmektedir. Bu konuda beyaz koda da bildirim yapılmıştır. Bu saldırıyı şiddetle kınıyor, Dr. Kemal Beğendik ve Latif Başkal ASM çalışanlarına geçmiş olsun diyoruz."
Bu arada saldırı sırasında zanlının elini tutarak, çalışanların yardımıyla yara almadan  kurtulan Dr. Kemal Beğendik, Melikgazi Polis merkezine giderek ifade verdi. Mahkemeye çıkarılan şüpheli B.Ö. ise salıverildi.

kaynak:aydinses.com/23.01.2015