Adana'da Doktor, 14 Mart Tıp Bayramı'nda Dayak Yedi

  16.03.2015   2755 okunma   
Doktor, 14 Mart Tıp Bayramı'nda dayak yedi ADANA'da Acil Servis doktoru Atilla Silibolatlaz 14 Mart Tıp Bayramı'nda hasta yakınlarının saldırısına uğradı.
ADANA'da Acil Servis doktoru Atilla Silibolatlaz 14 Mart Tıp Bayramı'nda hasta yakınlarının saldırısına uğradı. Kafasına aldığı darbelerle yaralanan Silibolatlaz, "Her tıp bayramında olduğu gibi, bu sene de nasibimizi aldı" diyerek şikayetçi oldu.

Olay, Merkez Yüreğir İlçesi'ndeki Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Acil Servisi'nde meydana geldi. İddiaya göre, trafik kazasında yaralanan bir kadın hasta, ambulansla Adana Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. İlk müdahalesi yapılan yaralı kadın, göğüs cerrahi uzmanının kontrolü için Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk edildi. Hastanın yakınları da ambulansla birlikte acil servise geldi. Hastanın genel durumunu kontrol eden Dr. Atilla Silibolatlaz, yakınlarına, "Bu hastayı Göğüs Cerrahi Uzmanı'nın görmesi lazım, telefonla çağırdık, birazdan gelir" diyerek açıklama yapmak istedi.

Hastaları ile ilgilenilmediğini ileri süren Hacı Özcan (52), Selahattin Özcan (32), Selim Özcan (28), Sedat Özcan (25) ile Ali Polatdemir (32) Dr. Atilla Silibolatlaz'a saldırdı. Başına aldığı darbelerle yaralanan Silibolatlaz'ın şikayetçi olması üzerine saldırganlar gözaltına alındı. 14 Mart Tıp Bayramı'nda saldırıya uğrayan Silibolatlaz, "Her tıp bayramında olduğu gibi, bu sene de dayaktan nasibimizi aldık" diye konuştu.

kaynak: sondakika.com / 14.03.2015