Doktora Bıçakla Saldırı Girişimi Kameralarda

  10.06.2015   2304 okunma   
Gaziantep’te bir hasta yakınının doktora bıçakla saldırmak istemesi ve yaşanan panik anları güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.
Güvenlikı Kamerası görüntülerini izlemek için TIKLAYIN...

Edinilen bilgiye göre, Gaziantep Üniversitesi Şahinbey Araştırma ve Uygulama Hastanesi acil servisinde görevli Dr. Mete Nail Çimen, dün öğle saatlerinde bir hasta yakınının bıçaklı saldırısına uğradı. Güvenlik kamerası tarafından kaydedilen olayda, hastanenin acil kapısının önüne gelen Resul Ö. (32), sedyedeki hastaların giriş yaptığı acil kapısını tekmeleyip açmak istedi. Kapı açıldığında içeri girmek isteyen Resul Ö., ikinci bir kapı olduğunu fark etti.

O kapıyı açamayan şahıs, görevlilerin sigara içmek için dışarıda oturdukları bölmeye giderek, görevlilerden kapıyı açmalarını istedi. Görevlilerin kapıyı açmak istememesi üzerine şahıs, cebinden çıkarttığı bıçakla yakasından tuttuğu bir görevliyi kapıyı açmaya zorladı. Diğer görevlilerin panik halinde kaçtığı olayda, içeri giren şahıs doktora bıçakla saldırmak istedi. Bıçaklı saldırganı gören hastalar ve görevliler panik halinde kaçarken, Resul Ö. acil bölümüne giden polisler tarafından gözaltına alındı. Hastanede görevli polise de bıçak çektiği öğrenilen şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından adliyeye sevk edildi. Yaşananlar ise güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

kaynak: medimagazin.com.tr/09.06.2015