Doktoru Bu kez Sağlık Çalışanı Darp Etti

  02.09.2015   2405 okunma   
Gaziantep'te daha önce bir hasta yakını tarafından darp edilen doktorun, bu defa eşi trafik kazasında yaralanan ve aynı hastanede çalışan bir sağlık çalışanı tarafından darp edildiği iddia edildi.
Edinilen bilgiye göre, 1 Haziran 2015 tarihinde tüm Türkiye’de Samsun Göğüs Hastalıkları ve Göğüs Cerrahisi Hastanesi'nde görev yapan Op. Dr. Kamil Furtun’a düzenlenen silahlı saldırı protesto edilirken, Gaziantep Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi acilinde görevli Doktor Alişan Göçer, hasta yakını tarafından darp edildi. Tüm Türkiye’nin sağlık çalışanlarına şiddeti kınadığı bir günde yaşanan bu olay herkesin tepkisini çekmişti.

Aynı doktor bu defa eşi trafik kazasında yaralanan ve aynı hastanede çalışan bir sağlık çalışanı tarafından darp edildi.

Vatan Mahallesi Fikripaşa Caddesi üzerinde trafik kazası geçiren Aslıhan Y. (59), ambulansla Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayı duyan ve aynı hastanede taşeron işçi olarak çalışan eşi Kemal Y. ile yakınları, hastaneye akın etti.

Kemal Y. ile yakınları, hastanede çalışan bir doktorla tartıştı. Doktor arkadaşı ile hasta yakınları arasındaki gerginliği yatıştırmaya çalışan Dr. Ersin Arslan Devlet Hastanesi acil servisinde görevli Doktor Alişan Göçer, hasta yakınları tarafından darp edildi. Vücudunun çeşitli yerlerine darbe alan doktor yaralandı. Yaralı doktor, diğer doktor arkadaşları tarafından tedavi altına alınırken, hasta yakınları ise polis tarafından gözaltına alındı.

kaynak: attyiz.biz.tr/28.08.2015