Neden Konya’da rehber öğretmen, doktora dayak attı! ?

  03.12.2015   3150 okunma   
Konya’da çocuğuyla ilgilenmediği bahanesiyle bir öğretmen, kadın doktoru feci şekilde darp etti. Kadın doktoru defalarca yumruklayan Erkan Y., hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi.
Konya’da Psikolojik Danışmanlık Rehberi öğretmeni Erkan Y., çocuğuna bakılmadığı iddiasıyla Acil Tıp Uzmanı Dr. Seval Türkan’ı darp etti.

Medimagazin’in haberine göre, Konya’da bir imam hatip ortaokulunda görev yapan PDR (Psikolojik Danışmanlık Rehberi) öğretmeni Erkan Y., rahatsızlanan çocuğunu Mevlana Tıp Fakültesi Hastanesi’ne götürdü.

Y., hastanede çocuğu ile ilgilenilmediği gerekçesiyle doktorla tartışmaya başladı. İddiaya göre Acil Tıp Uzmanı Dr. Seval Türkan, Erdal Y.’ye yapılan tedavi hakkında bilgi verdiği sırada saldırıya uğradı.

DEFALARCA YUMRUKLADI


Kadın doktoru defalarca yumruklayan ErkanY., hastane güvenlik görevlileri tarafından güçlükle sakinleştirilebildi. Yüzüne aldığı darbelerle kanlar içinde kalan Dr. Türkan’a ilk müdahale meslektaşları tarafından yapıldı.

Ardından Meram Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edilen hekimin elmacık kemiğinde kırık, sol gözaltında 7 santimetre uzunluğunda kesik belirlendi.

DOKTOR 10 GÜNLÜK RAPOR ALDI, ÖĞRETMEN SERBEST KALDI


Hastane tarafından 10 günlük iş göremezlik raporu verilen Dr. Türkan, “Bir anda saldırdı. Ne olduğunu bile anlayamadım. Gözaltıma 8 dikiş atıldı. Elmacık kemiğimde kırık var. Bu adam beni öldüresiye dövdü ve şu an serbest kaldı. Bu nasıl bir adalet?” diyerek tepkisini dile getirdi.
Türkan’ı darp eden ve polis tarafından gözaltına alınan PDR öğretmeni Erkan Y.’nin, ifadesi alındıktan sonra savcılık tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı öğrenildi.

PDR ÖĞRETMENLERİ ÖFKE KONTROLÜ EĞİTİMİ ALIYOR


Konya İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Aydın Uygun, PDR öğretmenlerinin üniversitede öfke kontrolü ile ilgili ders aldıktan sonra görev yaptıkları okullarda öfke kontrolü ara başlığında öğrencilere ders verdikleri bilgisini aktardı.

kaynak:haberahval.com/27.11.2015