Doktorun Vurulma Anı Kamerada!

  22.12.2015   3684 okunma   
Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ndeki bir doktorun bir hasta yakını tarafından silahla vurulma anının güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.
Görüntülerde, zanlı S.O.’nun silahını ateşlediği ve doktorun yere düştüğü görülüyor. Silah sesini duyarak anında olay yerine gelen 2 polis silahlarını zanlının üzerine doğrulturken, saldırganın da tabancasını havaya kaldırarak teslim olduğu dikkat çekiyor. Hastane personelinin ise yere düşen doktora yardım etmek için yanına koştuğu görülüyor.
 
Dün gece saat 23.00 sıralarında meydana gelen olayda, iddiaya göre, annesini tedavi ettirmek için hastaneye getiren S.O., henüz belirlenemeyen bir nedenle hastanede çalışan güvenlik görevlileriyle tartışmaya başlamış, tartışmanın büyümesi üzerine yaşanan arbede sırasında, yanında taşıdığı silahı çıkararak ateşlemişti. Silahtan çıkan kurşun da, o sırada olay yerinde bulunan Acil Servis Doktoru Halil İbrahim Erkal Çetin’in sol ayağına isabet etmişti.

Ayağından hafif şekilde yaralanan doktor Çetin ilk müdahalenin ardından hastanenin Ortopedi Servisi’nde tedavi altına alınmış, saldırgan da polis tarafından yakalanmıştı. Olay nedeniyle Acil Servis yaklaşık 5 saat kapatılmıştı.

Annesini Acil Servis’e tedavi için getirdikten sonra güvenlik görevlileriyle tartışan, daha sonra da silahını çekerek Doktor Halil İbrahim Erkal Çetin’i ayağından vuran S. O, Emniyet’teki sorgusundan sonra Kartal’taki Anadolu Adliyesi’ne sevk edildi. Oflaz, savcıya ifade verdikten sonra çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.  

kaynak : attyiz.biz.tr/18.12.2015