Doktor, Anestezi Teknisyeni Sevgilisini Hastanelik Etti

  15.03.2016   3524 okunma   

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Devlet Hastanesi’nde çalışan bir doktorun aynı hastanede çalıştığı sevgilisini döverek hastanelik ettiği iddia edildi. Dayak yiyen bayan sağlık çalışanı  bir süre önce gittikleri plajda kaybolduğunu düşündüğü sevgilisi için polis, itfaiye ve 112’yi teyakkuza geçirmişti.

Olay, Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi mevkisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde çalışan Dr. F.K. (29) birlikte bir süre gezdikleri aynı hastanede çalışan ve sevgilisi olduğu iddia edilen Y.M. (25) ile gece saatlerinde eve geçti. Dr. F.K. ile Y.M. eve gittiklerinde bilinmeyen bir nedenle tartışmaya başladı. Tartışma sırasında Dr. F.K. sevgilisi olduğu iddia edilen Y.M.’yi yumruklayarak ağır şekilde yaraladı. Yüzüne aldığı yumruk darbeleri ile neye uğradığını şaşıran talihsiz kadın evden kaçarak bir arkadaşının yardımı ile özel bir hastaneye kaldırıldı. Y.M.’nin yapılan muayenesinde burnunun kırıldığı ve göz çevresine aldığı darbeler nedeniyle şişme, morarma ve kesikler olduğu tespit edildi. Kulak Burun Boğaz, Beyin Cerrahisi ve Plastik Cerrahi doktorlarına muayene olan Y.M.’nin göz çevresine 8 dikiş atıldığı belirtildi.

POLİS DOKTORU KARAKOLA ALDI

Hastane yetkililerinin haber vermesi üzerine Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi çalışanlarından Y.M. ifadesinin alınması için polis karakoluna götürdü. Y.M.’nin kendisini darp ettiğini iddia ettiği Dr. F.K.’dan şikayetçi olduğu öğrenildi. Y.M.’nin şikâyeti üzerine karakola getirilen Dr. F.K.’, Y.M.’nin de kendisine saldırdığını iddia edip şikayetçi oldu. Olay hakkında bilgileri bulunmadığını dile getiren Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi yöneticileri ise resmi bilgi edindiklerinde ilgili kanun ve yönetmelikler çerçevesinde soruşturma açabileceklerini söyledi.

BOĞULDUĞUNU SANDIĞI SEVGİLİSİ İÇİN ORTALIĞI AYAĞA KALDIRMIŞTI

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak çalışan Dr. F.K. ile aynı hastanede teknisyen olarak görev yapan sevgilisi Y.M. geçtiğimiz yıl 19 Haziran günü gittikleri plajda olay olmuştu. Doğum gününü kutlamak için gittiği plajda Dr. F.K. uzun süre denizden çıkmayınca boğulduğunu düşünen Y.M. polis, itfaiye ve 112 ekiplerinden yardım istemişti. Uzun süre göz yaşı döken ve büyük endişe yaşayan Y.M., aynı zamanda dalgıç olan sevgilisi Dr. F.K. denizden yüzerek çıkınca boynuna sarılıp rahat bir nefes almıştı.
Gazetecilerin iddialarla ilgili olarak görüştüğü Dr. F.K. dayak olayının doğru olmadığını ifade ederken, polisin başlattığı soruşturma sürüyor.

kaynak: pusulagazetesi.com.tr/13.03.2016