Afyon'da kazada yaralanan sürücü sağlık ekibine saldırdı

  26.07.2017   2018 okunma   

Afyonkarahisar'da meydana gelen trafik kazasında 1'i ağır 6 kişi yaralandı. Yaralanan sürücülerden biri ambulansla kendisini hastaneye götüren 112 ekibinden 3 kişiye saldırdı. Darp edilen sağlık görevlileri polisin sedyeye kelepçeleyerek etkisiz hale getirdiği ve sonrasında hastaneye götürülen sürücüden şikayetçi oldu.

Afyonkarahisar Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesi Bayraktepe Cami yanında öğle saatlerinde 46 yaşındaki İsmail Yuran idaresindeki 03 SH 400 plakalı kamyonet, Ahmet A. yönetimindeki 03 DK 360 plakalı minibüsle çarpıştı. Kazanın şiddetiyle savrulan araçlar park halindeki 03 AB 390 plakalı hafif ticari araç ile 27 yaşındaki Rüstem Sarı'nın kullandığı 03 BM 718 plakalı motosiklete ve o sırada yoldan geçen yaya Şükriye Kocaman'a çarptı. Kazada İsmail Yuran, Ahmet A., aynı araçta bulunan 43 yaşındaki Ahmet Koç, motosikletteki Rüstem Sarı ile Ömer Sarı ve yaya Şükriye Kocaman yaralandı.

Kazanın ardından olay yerine sevk edilen sağlık ekipleri yaralılara müdahalede bulunurken ambulansa alınan sürücülerden Ahmet A., hastaneye götürülürken iddiaya göre sağlık görevlileri Hülya I. ile Nazlı Y.'ye saldırdı. Sağlık görevlilerinin seslerini duyarak ambulansı durduran şoför Mevlüt U. da Ahmet A.'ya müdahale etmeye çalıştı. Ahmet A. kendisini sakinleştirmeye çalışan Mevlüt U.'ya da saldırarak darp etti. İhbar üzerine olay yerine gelen polis Ahmet A.'yı sedyeye kelepçeleyerek etkisiz hale getirdi. Ahmet A. daha sonra hastaneye götürülerek tedaviye alındı. Diğer yaralılar da hastaneye götürülerek tedaviye alınırken, motosiklet sürücüsü Rüstem Sarı'nın durumunun ağır olduğu belirtildi. Darp edilen sağlık görevlileri Ahmet A.'dan şikayetçi olurken, polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: haberler.com / 26.07.2017