Kilis'te görev yeri değişen temizlik personeli doktora saldırdı

  02.10.2017   1931 okunma   

Kilis Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesinde temizlik personeli olarak çalışan ve daha sonra özensiz çalıştığı için görev yeri değiştirilen Gökhan Kılınç, amcasıyla birlikte Hemodiyaliz Doktoru Hakkı Gürbüz'e saldırdı. Aldığı darbelerle yaralanan Gürbüz'e 7 gün iş göremez raporu verildi.

Kilis Devlet Hastanesi Hemodiyaliz Ünitesinde temizlik personeli olarak çalışan Gökhan Kılınç, yeterli, özenli çalışmadığı ve birlikte çalıştığı diğer personellerin de çalışmasını engellediği gerekçesi ile hastane yönetimi tarafından çalıştığı hemodiyaliz ünitesinden alınarak bir başka servise verildi.

Görev yeri değişikliğine sinirlenen Gökhan Kılınç Hemodiyaliz Doktoru Hakkı Gürbüz'ü önce telefonla tehdit etti daha sonra ise amcası Hurşit Kılınç ile birlikte saldırdı.

Geçtiğimiz cumartesi günü servisten çıkıp evine gitmekte olan Dr. Hakkı Gürbüz'ü takip ederek arkadan kafasına sert bir cisimle vuran saldırganlar, yere düşen Gürbüz'ü darp ettikten sonra araçlarına binerek uzaklaştılar.

Kilis Devlet Hastanesi Acil Servisine kaldırılan Dr. Hakkı Gürbüz tedavi altına alındı. Tedavisi tamamlanan Gürbüz'e 7 gün iş göreve raporu verildi.


Kaynak: yenisafak.com / 02.10.2017