Batman'da uzman doktor evinde intihar etti

  30.10.2017   1915 okunma   

Batman'da, Bölge Devlet Hastanesi'nde yaklaşık 1.5 yıldır Kalp Damar Cerrahı olarak görev yapan 39 yaşındaki Uzman Dr. Ergin Karakuş, evinde damar yoluyla vücuduna enjekte ettiği ilaç ile intihar ederek yaşamına son verdi.

EVE GİDEN ARKADAŞLARI CANSIZ BEDENİYLE KARŞILAŞTI
Edinilen bilgilere göre, Batman'da sabah saatlerinde işe gitmeyen Bölge Devlet Hastanesinde görevli Kalp Damar Uzmanı Dr. Engin Karakuş'tan (39) haber alamayan hastanede çalışan arkadaşları evine gitti. Tilmerç TOKİ mevkisindeki evine giren arkadaşları, Karakuş'un cansız bedeniyle karşılaştı. Haber verilmesi üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan Karakuş'un cenazesi, otopsi yapılmak üzere morga kaldırıldı.

"BIKTIM BAŞ AĞRILARINDAN" YAZAN NOT BIRAKMIŞ
Olay yerinde yapılan incelemede Karakuş'un parçalanan cep telefonunun ve üzerinde "Bıktım baş ağrılarından" yazan bir notun bulunduğu belirtildi. Evli ve bir çocuk babası olan Karakuş'un eşinin de İzmir'de aile hekimi olarak görev yaptığı öğrenildi.

UZMAN DOKTORUN İNTİHARIYLA İLGİLİ İNCELEME BAŞLATILDI
Uzman doktorun intihar sebebinin tespit edilmesi amacıyla, Batman Emniyet Müdürlüğü Asayiş ekipleri tarafından inceleme başlatıldı.


Kaynak: haberler.com / 30.10.2017