Bursa İnegöl'de hekime saldırı

  15.12.2017   2816 okunma   

İnegöl Devlet Hastanesi acil servisinde görevli kadın doktora hakaretler ederek saldırma girişiminde bulunan şahıslar, Polis ve güvenlik görevlileri tarafından etkisiz hale getirildi.

İddiaya göre, hasta olan İ.Y. isimli şahıs, arkadaşları M.Ç. ve S.Y. tarafından İnegöl Devlet Hastanesi acil servisine getirildi. Alkollü olan şahıslardan İ.Y., muayene olmak için sırayı beklemek yerine bayan doktor N.S.´nin yanına gitti. Doktorun sıraya riayet etmesi konusunda uyarmasına sinirlenen İ.Y. ve yanındaki arkadaşları, bayan doktora hakaretler etmeye başladı. Hakaret sırasında şahıslardan birinin doktorun üzerine yürüyerek saldırmaya çalıştığını gören hastane görevlisi R.Y., şahsın önüne geçerek müdahale etti. Bu sırada hastane polisi ve güvenlik görevlileri alkollü 3 şahsı hastaneden dışarıya çıkararak etkisiz hale getirdiler.

FENALIK GEÇİRDİ
Hastaneye sevk edilen takviye ekipler tarafından tamamen etkisiz hale getirilen şahıslardan biri fenalaşınca sedyeye alınarak acil serviste tedavi altına alındı. Tedavileri ve sağlık raporları alınan alkollü şahıslar gözaltına alındı.


Kaynak: yildirimgazetesi.com / 15.12.2017