Müdürün Darp Ettiği Taşeron Sağlık İşçisi İşten Atıldı

  18.01.2014   2572 okunma   
Edinilen bilgiye göre Konya Hadim Devlet Hastanesi'nde taşeron firmaya bağlı şirket elemanı olarak çalışan M. İ. nin sebep göstermeksizin işine son verildi. 9 yıldır aynı hastanede çalışmaktaydı.

Alınan bilgiler arasında, Ağustos 2013'de laboratuvar teknisyeni ile yaşadığı sözlü diyalogdan sonra laboratuvar teknisyeni hastane müdürü olan kocasına gece 02.00 saatlerinde haber vermiş. Hadim Devlet Hastanesi Mali İşler Müdürü Mustafa ÜZÜMCÜ eşinin telefonu üzerine gelerek sorgusuz sualsiz ve mesaisi olmadığı halde gece yarısı hastaneye gelerek şirket elemanıyla tartışmaya başlamıştı.

Hastane Müdürü olayı dinlemeden şirket elemanı M. İ. 'ye ağza alınmayacak küfürler ettikten sonra kafa atmak suretiyle M. İ.'nin elmacık kemiğini kırmış. Olaydan sonra şirket elemanı darp raporu ile birlikte şikayetçi olmuş ve açılan dava sürmekteyken, hastane yönetimi tarafından mali yılbaşında yeni sözleşme imzalamayarak şirket elemanının işine son verdi. İşten çıkarılan personelin yerine 2 adet yeni şirket elemanı alındı. Hastane müdürü ise görevine devam etmektedir.


Kaynak: saglikpersoneli.com.tr / 17.01.2014