Zonguldak Ereğli'de İğne Yapmayan Doktora Saldırı

  02.02.2014   2515 okunma   
Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde psikolojik tedavi gördüğü öğrenilen bir kişi kendisine iğne yapmayan doktor ile hemşireye saldırdı.

Edindiğimiz bilgilere göre olay bu gün saat 16.00 sıralarında Çetinapatay Bulvarı üzerinde bulunan Özel bir hastanede meydana geldi. İddiaya göre psikolojik tedavi gören Serkan Deliacı (28) 3 gündür özel hastanenin acil polikliniğine diazem iğnesi olmak için geliyordu.

Bu gün akşam saatlerinde yine hastaneye gelen Serkan Deliacı, acilde görevli aile hekimi Dr. Nihat Kırtaç'tan (55) kendisine diazem iğnesi yapmasını istedi. Dr. Kırtaç hastasına bu iğneyi sürekli olarak kullanamayacağını ve kendisini psikiyatri servisine sevk edeceğini söylemesi üzerine aralarında tartışma çıktı.

Çıkan tartışma sırasında Serkan Deliacı kendisine iğne yapmayan acilde görevli Dr. Nihat Kırtaç'ı darp etti. Deliacı bu sırada araya giren acilde görevli erkek hemşire Birkan Ertürk'e de (19) saldırıda bulundu. Hastane görevlileri Serkan Deliacı'yı sakinleştiremeyince polisi aradılar.

Hastaneye gelen polis ekipleri Serkan Deliacı'yı yakalarayarak Kdz. Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü'ne götürüdüler.

Özel hastanede görevli Dr. Nihat Kırtaç ile hemşire Birkan Ertürk'te emniyete gelerek Serkan Deliacı'dan şikayetçi oldular. Dr. Kırtaç ile hemşire Ertürk emniyette verdikleri ifadenin ardından gazetecilerin olayla ilgili sorularını yanıtsız bıraktılar.

Doktor raporu için emniyetten çıkartılan Serkan Deliacı ise kendisini görüntüleyen gazetecilere tepki gösterdi. Deliacı polis aracından doğru gazetecilere müstehcen el hareketi yaptı. Deliacı ifadesinin alınmasının ardından serbest bırakıldı. Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.


Kaynak: haberturk.com / 01.02.2014