Manisa’da Kaza: Ambulans İle Halk Otobüsü Çarpıştı

  25.05.2017   1495 okunma   

Manisa’nın Yunusemre ilçesinde gerçekleşen elim kazada 6 kişi yaralandı. Yaralılardan üçü ambulansta yer alan sağlık görevlileri iken diğer üç yaralı ise halk otobüsünde bulunan yolculardan.

Olay, 21 Mayıs Pazar günü Manisa’nın Yunusemre ilçesinde gerçekleşti. Erdim Abakay kontrolündeki 45 FV 112 plakalı ambulans ile Necip Yürük idaresindeki 45 D 0079 plakalı halk otobüsü çarpıştı. Olay Yunusemre ilçesinde yer alan 5303. sokakta vuku buldu.

Hasta Kurtaranlar, Hastanelik Oldular

Gerçekleşen kaza iki aracın da çok süratli olmaması sebebiyle hafif yaralarla atlatıldı. Ambulans, acil bir duruma müdahale amacıyla trafikte olmadığından dolayı ve içerisinde hasta olmadığı için tepe lambası ve sirenlerini çalıştırmadan seyir halindeydi. Otobüs ile ambulansın çarpışması görüntülerine ulaşılamadı ve çarpışma sebebi henüz bilinmiyor.

Olayda işi hasta kurtarmak olan sağlık çalışanları bu sefer kendileri hastanelik oldular. Yaralılar Celal Bayar Üniversitesi Hastanesi ve Merkez Efendi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar. Hafif yaralı olan 6 kişinin sağlık durumları iyi ve hayati tehlikeleri bulunmuyor.

kaynak:manisahaber.net/23.05.2017