Ambulans görevlilerini başka bir ambulans taşıdı

  17.10.2018   1455 okunma   

Konya'da hasta naklettikten sonra dönüş yolunda olan bir ambulans Beyşehir ilçesinde şarampole devrildi. Kazada 4 kişi yaralandı. Bir kaza haberi de Denizli’den geldi. Bozkurt ilçesinde iki otomobilin kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Kaza sonucu araçlar üst üste bir halde kaldı.

Muhammmet Serdar Ağar yönetimindeki 20 DG 786  plakalı otomobil, ilçe girişinde karşı yönden gelen Serdal Yüce'nin kullandığı  otomobille çarpıştı.

Kazada sürücüler Ağar ve Yüce ile otomobillerde bulunan yolcular Yeliz  Ağar, Mustafa Kılıçarslan ve Özgür Dolanbay yaralandı.

İtfaiye ekipleri tarafından sıkıştıkları araçlardan çıkartılan  yaralılar, ambulansla kent merkezindeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Konya'da ambulans şarampole devrildi

Konya'nın Beyşehir ilçesinde, şarampole devrilen ambulanstaki 4 kişi yaralandı. Alınan bilgiye göre, Uğur Kızılçıbık idaresindeki ambulans, Beyşehir-Konya Karayolu'nun 7. kilometresi, Bayındır Mahallesi yol ayrımında şarampole devrildi.

Kazada yaralanan sürücü ile  sağlık görevlileri Keziban Uysal, Elif Yıldırım ve Büşra Doğan, adrese sevk edilen başka bir ambulans tarafından Beyşehir Devlet Hastanesi'ne getirildi. Tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu bildirildi.

Kaza yapan görevli ambulansın,  Konya'ya hasta naklettikten sonra Beyşehir'e dönmekte olduğu öğrenildi.

kaynak: Gazetevatan.com/14.10.2018