Hastane Güvenliği Rehin Alınan Biyoloğu Son Anda Kurtardı

  09.05.2019   1833 okunma   

Geçtiğimiz hafta içerisinde Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sağlıkta şiddetin başka bir yüzü kendini gösterdi ve bu sefer sağlık çalışanı, hasta yakınları tarafından rehin alındı.

Akıllara durgunluk veren olay Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. Hastaneyi birbirine katan şahıslar, Biyolog Serap Emre’yi rehin aldılar. Hastane güvenliğinin son anda kurtardığı Biyolog büyük şok yaşadı.

Geçtiğimiz hafta içerisinde Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde sağlıkta şiddetin başka bir yüzü kendini gösterdi ve bu sefer sağlık çalışanı, hasta yakınları tarafından rehin alındı. Akıllara durgunluk veren olay Gaziosmanpaşa Taksim Eğitim Araştırma Hastanesi’nde yaşandı. Hastaneyi birbirine katan şahıslar, Biyolog Serap Emre’yi rehin aldılar. Hastane güvenliğinin son anda kurtardığı Biyolog büyük şok yaşadı. Yakınlarını kaybeden bir grup, sağlık görevlilerine saldırarak hastaneyi birbirine kattı. Saldırganlar daha da ileri giderek hastanede biyolog olarak görev yapan, aynı zamanda Biruni Üniversitesi öğretim görevlisi Serap Emre’yi rehin alarak linç etmeye kalktı ve boğazına kırık cam dayadı. Güvenlik görevlileri Emre’yi saldırganların elinden son anda kurtardı. Emre’nin yüzünde ve vücudunun çeşitli yerlerinde morluklar ve darp izleri oluştu. Güvenlik kameralarının her anını kaydettiği olayın görüntüleri savcılığa teslim edildi. Ancak olayın üzerinden bir hafta geçmesine rağmen saldırganlarla ilgili herhangi bir gelişme yaşanmadı.

saglikpersonelihaber.net/04.05.2019